Selecteer een pagina

 

 

Art Caching

Wij, het bestuur van Open Ateliers Almelo willen tieners van 12 tot en met 16 jaar meer bij ons Atelier weekend op 21 en 22 september a.s. betrekken.

In 2017 zijn wij gestart met Art Caching, dit willen we graag uitbreiden naar bovenstaande leeftijdsgroep, daarom nodigen we leerlingen van alle scholen uit om hier aan deel te nemen.

Uiteraard valt hier een prijs mee te winnen.

Wat is Art Caching

Allereerst wat is Art Caching, het is gerelateerd aan Geo Caching (op zoek naar een schat).

Bij Art Caching ga je kijken bij de kunstenaar in het atelier wat voor kunstwerk daar niet thuis hoort d.w.z. wat niet door de kunstenaar gemaakt is.

Zodra alle deelnemende kunstenaars bekend zijn kun je op deze pagina een formulier downloaden om je antwoorden op in te vullen.

Voor elke kunstenaar die er bezocht wordt en een goed antwoord gegeven is krijg je 1 punt. Echter er zijn ook kunstenaars die iets verder weg zitten, (niet in de binnenstad) bij een bezoek aan deze kunstenaars worden er 2 punten gegeven.

De beste drie leerlingen met de meeste punten, winnen een cursus beeldend in het jongeren atelier van Kunsten Kaliberschool. Deze cursus bestaat uit 10 lessen en wordt door een van de kunstenaars gegeven.

Ook volwassenen kunnen en mogen meedoen, de winnaar kan een kunstwerk ter waarde van € 200,00 uitzoeken bij een kunstenaar die deelneemt aan de atelierroute. Het formulier moet uiterlijk 28 september ingeleverd zijn. De prijsuitreiking is op 6 oktober in de bibliotheek om 16.00 uur.

Pin It on Pinterest

Share This