Selecteer een pagina

Lezing “stromingen in de fotografie” door fotograaf Peter van Tuijl

Geplaatst door Eric Fischer

dinsdag 8 augustus 2017

"

Donderdag 7 september, 19.30 uur • Bibliotheekcafé de Meridiaan

Op donderdagavond 7 september 2017 vanaf 19.30 uur, geeft Peter van Tuijl in bibliotheek Almelo [Het Baken 3, 7607 Almelo] een gratis lezing over “stromingen in de fotografie”. Deze lezing wordt aangeboden door Open Ateliers Almelo omdat zij 25 jaar bestaan! Een mooi initiatief, bedoeld als cadeau voor mensen uit Almelo en omgeving.

Toegang gratis

In samenwerking met de 25 jarige Atelierroute Almelo organiseert de Bibliotheek Almelo een lezing over Fotografie. Peter van Tuijl fotografeert al sinds zijn vroege jeugd. In 1983 ontving hij als vrijetijdsfotograaf het predicaat Bonds Meester Klasse. Sinds die tijd werkt hij seriematig rondom thema’s en onderwerpen.

Na zijn afscheid in 2007 als rector in het onderwijs is hij bezig als freelance fotograaf, docent fotografie en als begeleider voor fotogroepen en vormgever. Regelmatig exposeert hij met zijn werk. Vanavond vertelt hij over de diverse stromingen binnen de fotografie.

Andere berichten

Het geheim van een goed humeur

Het geheim van een goed humeur

Maarten Corbijn vertelt over zijn dagelijkse zoektocht naar de juiste foto. Hij onderstreept het belang van een goede voorbereiding en een goed humeur. “Dat helpt om echt contact te krijgen met de persoon die je wil portretteren en om samen het beste portret mogelijk te maken.”

Verslag opening 2021

Met dank aan Aavisie en Benthe Bronkhorst voor de prachtige reportage.   https://www.youtube.com/watch?v=SmyVJdJckIo

Pin It on Pinterest

Share This