Selecteer een pagina

Overzichtstentoonstelling van Almelose kunstenaars in Huis van Katoen en Nu

Geplaatst door Eric Fischer

maandag 26 augustus 2019

"

Van 6 tot en met 22 september exposeren 37 Almelose beeldende kunstenaars in het Huis van Katoen en Nu

Er zijn diverse technieken te bewonderen.

Schilders, beeldhouwers, keramisten, fotografen, glaskunstenaars, edelsmeden, mixed media artists; stuk voor stuk toonaangevende Almelo’ers die met hun vakmanschap en creativiteit de stad kleur geven.

De tentoonstelling wordt op vrijdagmiddag 6 september om 16.30 feestelijk geopend door de voorzitter van Open Ateliers Almelo, oud wethouder van cultuur Christien van Wijk. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tevens kan dan kennis worden gemaakt met de exposerende kunstenaars en hun werk. Johan Bijkerk zorgt voor de muzikale omlijsting.

De tentoonstelling is te bezoeken van 6-22 september in het Huis van Katoen en Nu aan de Rosa Luxemburgstraat 4 te Almelo op woensdag t.m. zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur én op zondag 22  september tijdens het Open Ateliers weekend.

De toegang is gratis en veel van de werken zijn te koop. De gastvrouwen en -heren kunnen u hierover tijdens uw bezoek meer vertellen.

Andere berichten

Het geheim van een goed humeur

Het geheim van een goed humeur

Maarten Corbijn vertelt over zijn dagelijkse zoektocht naar de juiste foto. Hij onderstreept het belang van een goede voorbereiding en een goed humeur. “Dat helpt om echt contact te krijgen met de persoon die je wil portretteren en om samen het beste portret mogelijk te maken.”

Verslag opening 2021

Met dank aan Aavisie en Benthe Bronkhorst voor de prachtige reportage.   https://www.youtube.com/watch?v=SmyVJdJckIo

Pin It on Pinterest

Share This