Selecteer een pagina

Prijs Art Caching voor Marian Spoor

Geplaatst door Eric Fischer

donderdag 21 december 2017

"

De Almelose Marian Spoor heeft honderd euro gewonnen met de speciale wedstrijd Art Caching. Deze werd tijdens de Open Ateliers Almelo onlangs gehouden. Ze mag het bedrag besteden bij aankoop van een van de kunstwerken van de vele deelnemende kunstenaars. “Waarschijnlijk wordt het een kunstwerk van Winny Lenderink, maar dan moet ik zelf nog wel wat bij sparen”, gaf Marian aan.

Open Ateliers Almelo hield vanwege haar 25-jarig bestaan verschillende actie, waaronder Art Caching. Het idee kwam van Hilde Klaassens. Het was de bedoeling dat mensen bij de bezoekende kunstenaars dat kunstwerk er uit zouden halen wat er niet thuis hoorde. “Ik ben niet bij alle kunstenaars geweest maar wel bij een groot aantal. Sommige kunstwerken waren makkelijk te herleiden, maar anderen heel erg moeilijk”, gaf Marian Spoor aan die aangaf al jaren een trouw bezoeker van de atelierroute te zijn.

 

 

Andere berichten

Het geheim van een goed humeur

Het geheim van een goed humeur

Maarten Corbijn vertelt over zijn dagelijkse zoektocht naar de juiste foto. Hij onderstreept het belang van een goede voorbereiding en een goed humeur. “Dat helpt om echt contact te krijgen met de persoon die je wil portretteren en om samen het beste portret mogelijk te maken.”

Verslag opening 2021

Met dank aan Aavisie en Benthe Bronkhorst voor de prachtige reportage.   https://www.youtube.com/watch?v=SmyVJdJckIo

Pin It on Pinterest

Share This