Selecteer een pagina

Arnaldo Lopez

Grafkistje voor prematuur overleden baby van gelaagd populierenhout

Houtbewerking

Gegevens

Naam Arnaldo Lopez

E-mailinfo@hartvanhout.nl

Atelieradres Boomshoeksstraat 4, 7601 VJ  Almelo

Telefoon: 06-41486094

Websites www.HartVanHout.nl

Facebook http://facebook.com/Hartvanhout

Instagram http://instagram.com/hartvanhout

Opleiding Autodidact

Discipline Houtbewerking

Sinds het verlies van zijn eerste kindje Silvan* maakt Arnaldo grafkistjes en urnen in hartvorm voor de allerkleinsten. Het eerste hart dat hij voor zijn eigen zoontje maakte gaf zoveel troost dat hij besloot dit ook voor andere ouders te gaan doen.

Bijzondere dingen maken van hout was altijd al z’n passie. Dat dit op zo’n bijzondere manier zijn werk zou worden had hij niet kunnen bedenken natuurlijk. Inmiddels bestaat ‘Hart van hout’ al weer 11 jaar! Enkele jaren geleden zijn daar ook bijzondere akoestische gitaren bijgekomen. Arnaldo bouwde een kleine ‘Terz’ gitaar, gewoon voor zichzelf maar net als de harten bouwt hij deze inmiddels ook voor anderen in opdracht. Als gitarist heeft hij o.a. 2 solo albums uitgebracht met eigen materiaal en speelt hij in diverse formaties.

Enkele passies waar hij zich de laatste tijd mee bezig houdt zijn het bouwen van een houten zeilbootje en astrofotografie. “Tijdens de atelierroute vertel ik u hier graag meer over en kunt u alles met eigen ogen bewonderen! Tot dan! Arnaldo Lopez”

Pin It on Pinterest

Share This